High tea/High wine

Heerlijk genieten van een High tea of High Wine

Heerlijk ontspannen en genieten van diverse thee soorten en de keuze tussen al onze koffie specialiteiten. Natuurlijk geniet u ook van lekkere hapjes terwijl u bij kletst met vrienden en vriendinnen, dat is High Tea.

High Tea van ONS… bestaat uit onbeperkt thee drinken van diverse soorten thee, zowel losse thee als koffie specialiteiten met natuurlijk diverse huisgemaakte zoete, hartige, warme en koude hapjes.

High Tea van ONS… is minimaal 1 dag van tevoren te reserveren en wordt aangeboden vanaf 2 personen. De prijs is € 17,50 per persoon. De High Tea wordt aangeboden tussen 15.00 en 16.00 op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

High Wine

Gezellig wijnen!

Kom gezellig wijnen bij Ons! High Wine bij Ons bestaat uit 4 proefglazen wijn en een uitgebreide borrelplank met diverse koude en warme hapjes! Alcohol vrije wijn bestaat ook tot de optie!

Natuurlijk zal onze Vinoloog uitleg geven bij de proefglazen wijn. Kortom een lekker, gezellig en leerzaam avondje uit voor maar €25 p.p.

De High Wine moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden en is beschikbaar tussen 15.00 en 18.00 van donderdag t/m zondag.